Kapcsolat

Üzemeltető:

Hegedűs Ferencné

3261.ABASÁR, FŐ ÚT 5.

Mobil: 30/4889671

E-mail: kagylo4@gmail.com

Adószám: 72786866-2-10


További kapcsolat tartó:

Marozsánné Hegedűs Boglárka

Mobil: 30/2418122


Értékelések alapján

Szuper Szállás - Hegedűs Vendégház és Pincefogadó Abasár

Facebook

Hasznos Információk II.

HASZNOS INFORMÁCIÓK A HEGYALJA VENDÉGHÁZ VENDÉGEI RÉSZÉRE:

 

Kedves Vendégeink!

 

Szeretnénk,  ha az itt tartózkodási idejük  alatt jól éreznék magukat!  Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat.  Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek kérjük,  hogy maradéktalanul forduljanak a hozzánk a  30/4889671, 30/7563326, vagy a 37/360-690-es telefonszámok egyikén. A vendégház és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében   kérjük,  hogy tartózkodjanak  minden olyan tevékenységtől, amelyet saját  otthonukban sem tennének.

Vendégházunkban ingyenes wifi szolgáltatás működik.

 Szállásfoglalás:

A szállásfoglalás e-mailben, levélben, telefonon történik, ahol nincs lehetőség a házirend teljes tartalmának megjelenítésére, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi pontokat:

 A szállásfoglalás 30 %  előleg  befizetésével történik.
Érvényes foglalás az érkezés előtt 1 hónappal mondható le, ebben az esetben az előleg visszajár, későbbi lemondás vagy meg nem érkezés  esetén az előleg nem jár vissza, az kötbérként kerül beszámításra.               

 Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A  szállást az érkezés napján, 14.00 között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni.  Megbeszélés alapján  a távozás  időpontja későbbre is tehető.

Fizetés: készpénz, átutalás, SZÉP-kártya

A szállásdíj fizetése a megérkezéskor,  a bejelentkező lap kitöltése után történik.  A megrendeléskor lefoglalt minden éjszaka és a teljes létszám összegét kérjük megfizetni. Amennyiben kevesebben jönnek, vagy a  lefoglalt időszak vége előtt távozik valaki a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni,  vagy visszafizetni. Nagyobb társaság érkezése esetén 20.000,-Ft kauciót kérünk, melyet távozáskor visszafizetünk, amennyiben nem történik károkozás.

Parkolás:

Ingyenes parkolás a  vendégház előtt, vagy zárt udvarban. Mindkettő kamerákkal megfigyelt  terület.

 A berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát!                 A szobák berendezését  a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.  Távozáskor a helyiségeket átnézzük és  károkozás, illetve extra takarítás felmerülése esetén ezek költségeit  vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

Minden nyílászárón van szúnyogháló, kérjük, hogy fokozottan ügyeljenek ezek zárva tartására.

 Az udvar és az épület zárása:

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput, az épület bejárati ajtaját és a szobáikat kulcsra zárni!  Az ablakok nyitva tartására is fokozottan figyeljenek! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatók kulcsra. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak, végső eltávozáskor szíveskedjenek a kulcsokat leadni.

Dohányzás:

Csak a kijelölt helyen megengedett  a dohányzás, az épületben és a teraszokon a dohányzás TILOS!

 Háziállat:

 A vendégházba egyeztetés alapján kistestű háziállat behozható, külön díjazás ellenében.

 Takarítás:

A vendégeink részére a helyiségeket tisztán, kitakarítva adjuk át. Hetente cserélünk ágyneműt, az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

 Szemételhelyezés, kezelés:

A szemetet a több helyen elhelyezett  kukákba gyűjtsék.

A sárga fedelű kukába  kizárólag összenyomott műanyagflakon, összenyomott fém italos doboz, illetve papír dobható.

Szemetes zsákot a konyhai mosogatók alatti szekrényben találnak.

Konyha használat:

Vendégházunkban jól felszerelt konyha működik, mely maximálisan biztosítja vendégeink önellátó étkezését.  Kérjük, hogy a konyhai eszközöket és gépeket rendeltetésüknek megfelelően használják és főzés, étkezés után azokat tisztán tegyék vissza a helyükre. ! A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek fémet tartalmazó edényeket! A kenyérpirítót, a kávéfőzőt, a vízforralót  és az elektromos főzőlapot használat után húzzák ki a konnektorból.

A házban füstjelző működik, mely a benti  dohányzásra és a főzés során keletkezett erősebb füstre is beindul. Kérem, hogy palacsintát, szalonnát ne süssenek az itt tartózkodás alkalmával, az olajat, zsiradékot ne felejtsék a tűzhelyen!                                                   A vendégházban füstölőt, mécsest , gyertyát égetni szigorúan tilos!

Téves riasztás esetén 30.000,-Ft kiszállási  költséget kell  megfizetni.

Étkezés:

Kérjük, a szobákban ne étkezzenek! Ezt csak az  étkezőben, az apartmanokban  tegyék

Tűzrakás, kert használat:

Kérjük, hogy ügyeljen a kerti berendezések  és a növények épségére!

Tüzet rakni kizárólag a nyársalóban és a bográcsozóban lehet, szélcsendes időben.  A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs vízzel történő leöntésére.                                                                             

Egyéb:

Vendégházunkban központi gázkazán biztosítja a fűtést és a folyamatos meleg víz ellátást. Amennyiben hibát észlel, kérjük, azonnal jelezze felénk a

30/4889671, a 30/7563326, vagy a 37/360-690 telefonszámon.

A szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a vendégház udvarán 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.          A közösségi helyiségben, zárt ablakoknál ennek nincs akadálya és időkorlátozása.                                                                                A vendégházban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására,   kizárólag a közösségi helyiségekben. Az éjszakára  maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.

Kérjük, ügyeljen  értéktárgyaira, távozáskor az ablakokat csukja be,  a szobát zárja kulcsra.  Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni  az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért.

 

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!     


Üzemeltető: Hegedűs Ferenc 30/7563326                       Adószám: 66992172-2-30