Kapcsolat

Üzemeltető:

Hegedűs Ferencné

3261.ABASÁR, FŐ ÚT 5.

Mobil: 30/4889671

E-mail: kagylo4@gmail.com

Adószám: 72786866-2-10


További kapcsolat tartó:

Marozsánné Hegedűs Boglárka

Mobil: 30/2418122


Értékelések alapján

Szuper Szállás - Hegedűs Vendégház és Pincefogadó Abasár

Facebook

Hasznos információk I.

HASZNOS INFORMÁCIÓK A HEGEDŰS VENDÉGHÁZ VENDÉGEI RÉSZÉRE:

   

                               Kedves Vendégeink!

 Szeretnénk,  ha az itt tartózkodási idejük alatt jól éreznék magukat nálunk!  Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat.  Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek kérjük, hogy maradéktalanul forduljanak a hozzánk a    30/4889671, 30/7563326, vagy a 37/360-690-es telefonszámon.                

A vendégház és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében   kérjük,  hogy tartózkodjanak  minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

Vendégházunkban ingyenes wifi szolgáltatás működik.

Szállásfoglalás:

A szállásfoglalás e-mailben, levélben, telefonon történik, ahol nincs lehetőség a házirend teljes tartalmának megjelenítésére, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi pontokat:

A szállásfoglalás 30 % előleg befizetésével történik.
Érvényes foglalás az érkezés előtt 1 hónappal mondható le, ebben az esetben az előleg visszajár, későbbi lemondás vagy meg nem érkezés esetén az előleg nem jár vissza, az kötbérként kerül beszámításra.              

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A  szállást az érkezés napján, 14.00 között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni.   Megbeszélés alapján  a távozás  időpontja későbbre is tehető.

Fizetés: készpénz, átutalás, SZÉP-kártya

A szállásdíj készpénzes  kiegyenlítése a megérkezéskor,  a bejelentkező lap kitöltése után történik. A megrendeléskor lefoglalt minden éjszaka és a teljes létszám alapján  kérjük a  a szállásdíjat megfizetni.  Amennyiben kevesebben jönnek, vagy a  lefoglalt időszak vége előtt távozik valaki  a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni,  vagy visszafizetni. Nagyobb társaság érkezése esetén 20.000,-Ft kauciót kérünk, melyet távozáskor visszafizetünk, amennyiben nem történik károkozás.

Parkolás:

Ingyenes parkolás  a vendégház előtt, vagy zárt udvarban.     Mindkettő kamerákkal megfigyelt  terület.

 A berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát!   A  szobák berendezését  a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.  Távozáskor a helyiségeket átnézzük és  károkozás, illetve extra takarítás felmerülése esetén ezek költségeit  vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

Minden nyílászárón van szúnyogháló, kérjük, hogy fokozottan ügyeljenek ezek zárva tartására.

Az udvar és az épület zárása:

Eltávozáskor és éjszakára kérjük  az épület bejárati ajtaját és a szobáikat kulcsra zárni!  Az ablakok nyitva tartására is fokozottan figyeljenek! Az épület külső ajtaja a kilincs felhúzását követően zárható kulcsra. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak, végső eltávozáskor szíveskedjenek a kulcsokat leadni.

Dohányzás:

Csak a kijelölt helyen megengedett  a dohányzás. Az épületben és a teraszokon a dohányzás TILOS!                                               

Háziállat:

A vendégházba egyeztetés alapján kistestű háziállat behozható, külön díjazás ellenében.                                                      

Takarítás:

Vendégeink részére a helyiségeket tisztán, kitakarítva adjuk át. Hetente cserélünk ágyneműt, az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

Szemételhelyezés, kezelés:  

A szemetet a több helyen elhelyezett  kukákba gyűjtsék. A sárga fedelű szelektív hulladékgyűjtő kukába kizárólag összenyomott műanyagflakon, összenyomott fém italos doboz, illetve papír dobható.

Szemetes zsákot a konyhai mosogatók alatti szekrényben találnak.

Konyha használat:

Vendégházunkban jól felszerelt konyha működik, mely maximálisan biztosítja vendégeink önellátó étkezését.  Kérjük, hogy a konyhai eszközöket és gépeket rendeltetésüknek megfelelően használják és főzés, étkezés után azokat tisztán tegyék vissza a helyükre.  A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek fémet tartalmazó edényeket! A kenyérpirítót, a kávéfőzőt, a vízforralót használat után  húzzák ki a konnektorból.

Étkezés:

Kérjük, a szobákban ne étkezzenek! Ezt csak az  étkezőben tegyék.                                                                                                           Tűzrakás, kert használat:                                                                

A vendégház egész területén  füstölőt, mécsest , gyertyát égetni szigorúan tilos!

Kérjük, hogy ügyeljen a kerti berendezések  és a növények épségére! Tüzet rakni kizárólag a nyársalóban és a bográcsozóban lehet, szélcsendes időben.  A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs vízzel történő  leöntésére. A nappaliban lévő kandalló használata kizárólag előzetes egyeztetés alapján a tulajdonos jelenlétében  lehetséges, a nappaliban lévő termosztát csak a kandalló működésekor használható!

Egyéb:

Vendégházunkban központi gázkazán biztosítja a fűtést és a folyamatos meleg víz ellátást.  Amennyiben hibát észlel, kérjük, azonnal jelezze felénk a

30/4889671, a 30/7563326, vagy a 37/360-690 telefonszámon.

A  szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a vendégház udvarán 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni, a közösségi helyiségben viszont  ennek nincs akadálya és időkorlátozása.

A vendégházban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására,  kizárólag a közösségi helyiségekben. Az éjszakára  maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.

Kérjük, ügyeljen  értéktárgyaira, távozáskor az ablakokat csukja be,  a szobát zárják kulcsra.  Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért.

 Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

 

Üzemeltető:      HEGEDŰS FERENCNÉ  30/4889671                                                 Adószám:  72786866-1-30